Workshop Paaldansen in Leeuwarden

De Paaldansfabriek heeft zich in de afgelopen jaren ontwikkeld tot een van de weinige kwalitatieve aanbieders van de "workshop Paaldansen" op locatie in Leeuwarden.

Wij bieden de mogelijkheid om de workshop Paaldansen in te zetten voor elke gelegenheid. De vorm van de workshop wordt door onze docenten namelijk volledig afgestemd op het niveau van de deelnemers, het aantal deelnemers en het doel van de workshop. Of het nou gaat om een bedrijfsuitje, een vrijgezellenfeest of een vriendinnenuitje, iedereen kan paaldansen met de paaldansfabriek!

Bekijk het onderstaande videofilmpje om te zien hoe wij te werk gaan:

Workshop Paaldansen Leeuwarden - vrijgezellenfeest

De kosten voor een paaldans workshop op één van onze onze vaste locaties bedragen € 30,- per persoon incl. btw waarbij wij rekenen vanaf 10 deelnemers! Deze prijs is inclusief een professionele paaldans instructeur, locatie en btw. Bij groepen met meer dan 15 personen kunnen wij een mooie voordeligere projectprijs maken!

Wanneer wij zorgen voor de locatie kan de workshop plaats vinden in de volgende woonplaatsen in Nederland: Amsterdam, Amersfoort, Arnhem, Alkmaar, Breda, Den Haag, Eindhoven, Hoogeveen, Leiden, Middelburg, Oude Pekela, Rotterdam, Roosendaal, Tilburg, Utrecht en Zoetermeer.

In Belgie kunnen wij de workshop met locatie verzorgen in de volgende woonplaatsen: Antwerpen, Brugge, Everberg, Gent, Limburg, Kortrijk en Oostende.

De paaldans workshop is erg mobiel waardoor wij de workshop ook makkelijk op locatie in Leeuwarden kunnen verzorgen (wij verzorgen dan uiteraard zelf de danspalen). De kosten voor een workshop op locatie in Leeuwarden bedragen € 45,- per persoon incl. btw waarbij wij ook rekenen vanaf 10 deelnemers! Deze prijs is inclusief een professionele paaldans instructeur, mobiele danspalen, reiskosten en btw. Bij groepen met meer dan 15 personen kunnen wij een mooie voordeligere projectprijs maken!
 
Onze diensten zijn méér dan een eenmalige belevenis. Of het nou gaat om een workshop met een klein groepje, een groots evenement of een spetterende show, ons doel is altijd om ervoor te zorgen dat iedereen er vanaf het begin tot aan het eind actief bij betrokken is!

Enkele referenties(Alle Referenties)

Wat zeggen onze klanten

Beste Koen, Mede door de leuke aanpak van Mo, hebben 8 kinderen gisteren een bijzonder geweldige middag gehad. Ook de creativiteit die bij sommigen ontstond (en bij sommigen "aangepast" moest worden door Mo) was bij hun een beleving dat ze zoiets gaafs "echt zelf" hadden gemaakt. Groetjes en nogmaals bedankt!! Sandra Weijers   


— Sandra Weijers (kinderfeestje)


Hosting door iXL Hosting